DutchEnglishFrenchGerman

Kernwaarden

De kernwaarden van Van de Wetering sluiten aan bij onze missie en visie. Van de Wetering is daarom trots op haar hierna volgende kernwaarden.

Innovatie: onze eigen R&D ontwerpt materieel met unieke eigenschappen, dat ons in staat stelt aan de vraag naar complexe oplossingen tegemoet te komen. Of een lading nu hoog, breed, lang of gewoon groot is, wij hebben een technische oplossing die onmogelijk wegtransport mogelijk maakt.

Betrouwbaarheid: onze opdrachtgevers vertrouwen ons hun kostbare lading toe. Zij kunnen er op vertrouwen dat wij al onze mensen, middelen en expertise inzetten om de kostbare lading te laden, te vervoeren en tijdig ongeschonden te lossen op de plaats van bestemming.

Expertise: ervaren medewerkers, kennis van technische oplossingen en uniek materieel. Dit alles is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast behoort onze up-to-date kennis van het wegennet tot de kern van onze dienstverlening. Wij verzamelen non-stop data over het wegennet in Europa. Die kennis stelt ons in staat altijd juist die route te kiezen, waardoor wij 100% zeker weten dat wij de eindbestemming zonder onvoorziene obstakels kunnen bereiken.

Punctualiteit: wij begrijpen dat tijd een kritische factor is voor u. Of het nu gaat om uw primeur van een motor- of zeiljacht op een beurs, het begin van uw vaarvakantie of om onderdelen voor de bouw van een windmolen. Te laat aankomen is nooit een optie. Afspraak is afspraak, altijd. Daar kunt u bij ons op rekenen.

Snelheid: flexibiliteit is van groot belang om snel te kunnen handelen. Daarom beschikken wij permanent over alle gangbare vergunningen en ontheffingen voor internationaal transport. Die hoeven dus niet te worden aangevraagd, want dat kost immers vaak veel tijd. En uw offerte-aanvraag beantwoorden wij altijd binnen 24 uur. Of dezelfde dag nog.

Avontuur: onze medewerkers zetten zich volledig in om uw transport te realiseren. Bijzonder transport stelt hen geregeld voor bijzondere uitdagingen, die zij steeds enthousiast het hoofd bieden. Tot de waardevolle eigenschappen van onze medewerkers rekenen wij daarom onder meer oplossingsgerichtheid, zelfredzaamheid en een avontuurlijke inslag.

Respect: onze unieke expertise maakt dat wij ook vaak opdrachten uitvoeren voor collega-transporteurs. Daar zijn wij trots op. U kunt rekenen op onze volledige inzet om uw opdracht te realiseren. Daarbij hoort ook dat wij uw relatie met uw opdrachtgever altijd zullen respecteren.

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.