Van de Wetering is de absolute specialist op het gebied van haspel transport. Voor al uw vrachten vinden wij de passende oplossing.

Vraag offerte aan

Vertrouw op 100 jaar ervaring in haspel transport

Het materieel van Van de Wetering is aangepast op het zo efficiënt mogelijk vervoeren van uw haspels. Onze chauffeurs zijn opgeleid om elke zwaarte haspel veilig en succesvol te kunnen transporteren dus ook exceptioneel transport.

Verschillende haspel transport

Door de jaren heen heeft Van de Wetering met haar eigen unieke meetsysteem een database opgebouwd van alle doorrijd hoogtes en -breedtes op alle routes die wij rijden. Deze database wordt door onze begeleiders en chauffeurs actueel gehouden, dankzij de vele transporten die wij door Europa heen rijden. Deze unieke kennis zetten wij in om uw transport snel en efficiënt uit te voeren. Zo hebben we ervaring met kist transport, speciaal transport, silo transport en windmolentransport.

 

Offerte haspel transport

Indien nodig wordt een routeverkenning gedaan door onze begeleiders. Tijdens deze routeverkenning wordt gekeken naar eventuele obstakels op de route, zodat deze verwijderd kunnen worden. Kan het obstakel niet verwijderd worden? Dan zoeken wij een andere route. 

 

Vraag offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.