DutchEnglishFrenchGerman

Denkt u aan een vakantie met uw eigen zeilboot? Of wilt u deze verkopen? Van de Wetering verzorgt voor u het gehele transport, waar ter wereld u maar naartoe wilt.

Wij verzorgen het gehele transport voor u, inclusief laden en lossen. Dankzij ons grote netwerk van kranen en jachthavens, brengen wij uw boot waar u deze wilt hebben. 

Dankzij onze unieke vrachtwagens, is het mogelijk om twee boten op een vrachtwagen te laden. Dit betekent dat de kosten van een transport over twee boten verspreid kunnen worden; dit bespaart u geld!

Ons materieel is aan te passen op alle rompvormen en afmetingen van boten. Speciale bootsteunen, met extra beschermende materialen aanwezig op iedere vrachtwagen, zorgen ervoor dat uw boot geen kant uit kan tijdens het transport.

Wilt u accessoires meenemen met uw boot? Dat is geen enkel probleem. Indien u dit bij de aanvraag aangeeft, zal dit in de aanbieding worden meegenomen.

Heeft uw zeilboot een afneembare mast die mee moet op transport? Onze vrachtwagens zijn toegerust om ook uw mast mee te nemen.

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.