Denkt u aan een vakantie met uw eigen zeilboot? Of wilt u deze verkopen? Van de Wetering verzorgt voor u het gehele zeilboot transport, waar ter wereld u maar naartoe wilt.

Zeilboot transport bij Van de Wetering

Wij verzorgen het gehele transport voor u, inclusief laden en lossen. Dankzij ons grote netwerk van kranen en jachthavens, brengen wij uw boot waar u deze wilt hebben.  Dankzij onze unieke vrachtwagens, is het mogelijk om twee boten op een vrachtwagen te laden. Dit betekent dat de kosten van een transport over twee boten verspreid kunnen worden; dit bespaart u geld!

Speciaal transport zeilboot

Ons materieel is aan te passen op alle rompvormen en afmetingen van boten. Speciale bootsteunen, met extra beschermende materialen aanwezig op iedere vrachtwagen, zorgen ervoor dat uw zeilboot tijdens de transport geen kant uit kan. Wilt u accessoires meenemen met uw boot? Dat is geen enkel probleem. Indien u dit bij de aanvraag aangeeft, zal dit in de aanbieding worden meegenomen. 

Offerte zeilboot transport

Heeft uw zeilboot een afneembare mast die mee moet op transport? Onze vrachtwagens zijn toegerust om ook uw mast mee te nemen. U kunt direct een offerte aanvragen. Samen stippelen we de gewenste route uit. 

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.