DutchEnglishFrenchGerman

Speciaal Transport

De grootst mogelijke objecten: kisten, machines, vliegtuigmotoren, kabelhaspels, onderdelen voor windmolens en de offshore? Wij laden hoger en breder dan wie dan ook. En transporteren met onze bijzondere diepladers naar elke locatie in Europa, Turkije, Noord-Afrika en Azië.

Vertrouw op 100 jaar ervaring in speciaal transport

Met bijna een eeuw ervaring vinden we feilloos onze weg in Europa, Turkije, Noord-Afrika en Azië. En dat bedoelen we letterlijk. We kennen ieder viaduct, elke bocht en alle mogelijke obstakels op de routes. Tot in elke uithoek. Samen met ons unieke wagenpark en onze zeer ervaren chauffeurs is dat uw garantie voor een veilige aankomst van uw lading op de eindbestemming.

We hebben een bijzonder wagenpark met unieke diepladers. Die worden volgens ons eigen ontwerp gebouwd. En dat levert diepladers op waarmee we hoger kunnen laden dan welke andere transporteur dan ook. Onderweg kunnen we de vracht zelfs tijdelijk tot 2 cm boven de grond laten zakken. En dat kan het verschil maken tussen het wel of niet bereiken van een bestemming via de snelste route.

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.