Met het speciaal transport van Van de Wetering kunt u de grootste objecten vervoeren: kisten, machines, vliegtuigmotoren, kabelhaspels, onderdelen voor windmolens en de offshore? Wij laden hoger en breder dan wie dan ook. En transporteren met onze bijzondere diepladers naar elke locatie in Europa, Turkije, Noord-Afrika en Azië.

Vraag offerte aan

Vertrouw op 100 jaar ervaring in speciaal transport

Met bijna een eeuw ervaring in speciale transporten vinden we feilloos onze weg in Europa, Turkije, Noord-Afrika en Azië. En dat bedoelen we letterlijk. We kennen ieder viaduct, elke bocht en alle mogelijke obstakels op de routes. Tot in elke uithoek. Samen met ons unieke wagenpark en onze zeer ervaren chauffeurs is dat uw garantie voor een veilige aankomst van uw lading op de eindbestemming.

Ons wagenpark

Voor speciaal transport heeft Van de Wetering een bijzonder wagenpark met unieke diepladers. Die worden volgens ons eigen ontwerp gebouwd. En dat levert diepladers op waarmee we hoger kunnen laden dan welke andere transporteur dan ook. Onderweg kunnen we de vracht zelfs tijdelijk tot 2 cm boven de grond laten zakken. En dat kan het verschil maken tussen het wel of niet bereiken van een bestemming via de snelste route.

SOORTEN SPECIAALTRANSPORT

U kunt bij ons terecht voor verschillende speciaal transport aanvragen:

  •  Silo transport: elk type silo kunnen wij probleemloos voor u vervoeren door geheel Europa en daarbuiten.
  • Kist transport: een overmaatse kist transporteren? Onze specialistische vloot is bij uitstek geschikt voor het transport van overmaatse kisten.
  • Overmaats transport of bijzonder transport: wij zien elke overmaats transportaanvraag als een uitdaging. Waar geen ander verder durft te gaan zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor u.
  • Haspel transport: de grootste vloot ketelbed trailers verzekerd u van veilig en punctueel transport van elk type haspel. Kijk hier snel naar de mogelijkheden.

Contact met Van de Wetering

Om wat voor soort overmaats of exceptioneel transport het ook gaat. Van de Wetering gaat geen uitdaging uit de weg. Vraag direct een offerte op en ervaar wat wij voor uw transportvraag kunnen betekenen.

Vraag offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.