DutchEnglishFrenchGerman

Denkt u aan het verplaatsen van uw woonboot? Van de Wetering verzorgt voor u het gehele transport, waar u ook maar naartoe wilt.

Het verplaatsen van een woonschip is altijd maatwerk. Of het nu gaat om een nieuwe woonboot die naar de definitieve ligplaats moet, of om het verplaatsen van een woonboot na bijvoorbeeld verkoop. Wij kunnen uw transport volledig verzorgen. Dankzij ons grote netwerk van kranen, kunnen wij uw woonboot overal laden en lossen. 

Ons materieel is aan te passen op alle afmetingen en rompvormen van woonboten. Speciale steunen, met extra beschermende materialen aanwezig op iedere vrachtwagen, zorgen ervoor dat uw boot geen kant op kan tijdens het transport.

Wilt u accessoires meenemen met uw woonboot? Dat is geen enkel probleem. Indien u dit bij de aanvraag aangeeft, zal dit in het overzicht van de kosten boottransport worden meegenomen.   

Het transport van uw woonboot volledig laten verzorgen door Van de Wetering? Vraag hier direct een offerte aan! Ook voor het transport van uw motorboot of zeilboot bent u bij ons aan het juiste adres

   

 

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.