Denkt u aan het verplaatsen van uw woonboot middels woonboot transport? Van de Wetering verzorgt voor u het gehele transport, waar u ook maar naartoe wilt.

Woonboot transport

Het verplaatsen van een woonschip is altijd maatwerk. Of het nu gaat om een nieuwe woonboot die naar de definitieve ligplaats moet, of om het verplaatsen van een woonboot na bijvoorbeeld verkoop. Wij kunnen uw woonboot transport volledig verzorgen. Dankzij ons grote netwerk van kranen, kunnen wij uw woonboot overal laden en lossen.  Ons materieel is aan te passen op alle afmetingen en rompvormen van woonboten. Speciale steunen, met extra beschermende materialen aanwezig op iedere vrachtwagen, zorgen ervoor dat uw boot geen kant op kan tijdens het transport.

Vraag offerte aan

Gepaste transport voor elke woonboot

Wilt u accessoires meenemen met uw woonboot? Dat is geen enkel probleem. Indien u dit bij de aanvraag aangeeft, zal dit in het overzicht van de kosten boottransport worden meegenomen.   

   

Offerte woonboot transport

Het transport van uw woonboot volledig laten verzorgen door Van de Wetering? Vraag direct een offerte aan voor de woonboot transport! Ook voor het transport van uw motorboot of zeilboot bent u bij ons aan het juiste adres

Vraag offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.