Van de Wetering beschikt over bijna een eeuw aan boottransport ervaring. Wij vinden feilloos onze weg in Europa, Turkije, Noord-Afrika, Azië en de Canarische Eilanden. Wij kennen ieder viaduct, route, obstakel op de routes en iedere bocht. Dat betekent ook dat de kosten voor boottransport per route en vracht verschillen. Samen met ons wagenpark en onze ervaren chauffeurs garanderen wij dat uw vracht veilig aankomt op bestemming. Wij ontzorgen u bij het maken van een routeplan voor bijzonder en zwaar transport, het regelen van vervoer en ervaren chauffeurs. Wenst u direct een offerte voor de kosten boottransport? 

Vraag offerte aan

Boot vervoeren kosten

Een boot vervoeren kent verschillende kosten. U kunt bij ons terecht voor het vervoeren van verschillende soorten boten: 

  • Zeilboot transport: Uw zeilboot kunnen wij overal waar u wil naartoe vervoeren. Daar zit inladen en uitladen bij inbegrepen. We beschikken over unieke vrachtwagens die ervoor zorgen dat wij twee zeilboten tegelijkertijd kunnen vervoeren. 
  • Mast transport: Ook voor de transport van masten en silo transport kunt u ons inschakelen. Wij kunnen masten tot wel 50 meter veilig transporteren! 
  • Woonboot transport: Wij vervoeren uw woonboot graag naar uw nieuwe adres. Of het nu gaat om de verhuizing van uw huidige woonboot of de transport van een compleet nieuwe woonboot. Wij beschikken over de juiste beschermingsmaterialen om uw woonboot extra te beschermen. 
  • Motorboot transport: Van de Wetering heeft een uniek en groot wagenpark onder haar beheer. Wij kunnen onze vrachtwagens zo aanpassen dat elke rompvorm en elke motorboot vervoerd kan worden. Ongeacht de afmeting of grootte van de boot. 

Het vervoeren van boten is en blijft maatwerk. U kunt voor het vervoeren van verschillende boten bij ons terecht. De kosten voor een boot vervoeren verschillen dus per situatie. Wij maken graag een offerte voor u op maat

kosten boottransport

Boot vervoeren over de weg prijs

Bent u benieuwd naar de prijs voor boot vervoeren over de weg? Wij bekijken graag samen met u wat de route wordt, om wat voor type boot het gaat en dus ook wat voor soort vervoer benodigd is. We spelen hierin graag een adviserende rol. Wij spelen graag een begeleidende rol. Onze unieke diepladers kunnen we onderweg tot wel 2 cm boven de grond laten zakken. Dit zorgt ervoor dat bij het vervoeren van een boot over de weg de uiteindelijke bestemming wordt bereikt. 

Offerte kosten boottransport

Van de Wetering zorgt voor een efficiënte en veilige transport. Wij beschikken over de juiste materialen, de nodige beschermingsmaterialen en ervaren chauffeurs. Daarmee kunnen we de kosten voor boottransport helder voor u in kaart brengen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.