Dieplader transport 

Met een dieplader kunt u vrij hoge objecten makkelijk vervoeren. Of het nu gaat om het vervoeren van een woonboot, industriële machines of bijvoorbeeld graafmachines. Van de Wetering verzorgt voor u het gehele dieplader transport proces van laden tot lossen, van routeberekening tot routes rijden. Wij zijn expert in het vervoeren van brede en hoge vrachten en transporteren met onze diepladers naar iedere locatie in Europa, Turkije, Noord-Afrika en Azië.

Semi dieplader transport

Een semi dieplader voor uw transport vergemakkelijkt het vervoeren van minder hoge vrachten. Dankzij onze unieke vrachtwagens kunnen wij voor elke soort vracht gepaste transport verzorgen. Zowel voor boten en semi hoge vracht als voor overmaats transport bieden wij transport op maat aan. Wij beschikken namelijk over een breed scala aan semi diepladers voor de transport van bijvoorbeeld uw woonboot of andere semi hoge voorwerpen. Dankzij onze unieke diepladers kunnen wij ook hoge vrachten transporteren. De diepladers zijn aan te passen op alle rompvormen en afmetingen van vrachten. Een transport dieplader kunt u ook gebruiken voor de transport van grote machines zoals bijvoorbeeld landbouwmachines of industriële machines.

Dieplader transport kosten

Van de Wetering heeft door de jaren heen een uniek meetsysteem en database opgebouwd van alle doorrijd hoogtes en -breedtes op onze routes. Dit stelt ons in staat om optimale routes te creëren voor onze chauffeurs. Dieplader transport kosten verschillen daarom ook per situatie. Wij houden rekeningen met eventuele obstakels, de hoogte van bijvoorbeeld bruggen en de breedtes van de routes. Indien obstakels niet vermeden kunnen worden, calculeren wij een nieuwe route. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact.

Offerte transport dieplader

Heeft u speciale wensen of bent u benieuwd naar de dieplader voor uw transport bij Van de Wetering? Wij zijn specialist op het gebied van overmaatse transporten. Onze diepladers zijn uitgerust met alle opties om ervoor te zorgen dat uw vracht op tijd op de gewenste locatie aankomt. Ongeacht om wat voor soort transport het gaat, wij bieden graag passende oplossingen en gaan daarbij geen uitdaging uit de weg! .
Vraag direct een offerte op en ervaar hoe wij u van dieplader transport kunnen voorzien.

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.