Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in zwaar transport? Dan bent u bij Van de Wetering aan het juiste adres! Voor al uw exceptionele vrachten vinden wij een passende oplossing. Zo vinden wij onze weg door heel Nederland, Europa, Noord-Afrika en Azië! Onze specialisten ontzorgen u bij het maken van een doordacht routeplan. Laat onze ervaren chauffeurs uw zwaar transport vervoeren. Wenst u direct een offerte voor het vervoeren van zwaar transport? Neem dan contact met ons op.

Vraag offerte aan

Zwaar transport

Met ons unieke materiaal kunnen wij gemakkelijk en probleemloos vracht dat zeer zwaar is, door vrijwel heel Europa transporteren. Van de Wetering beschikt over de juiste expertise. Onze chauffeurs zijn getraind volgens de geldende veiligheidsnormen en daarnaast beschikken wij over de juiste certificeringen. Bij het vervoeren van zwaar transport in Europa kunt u ons dus met een gerust hart inschakelen. Onze ervaren chauffeurs en begeleiders zullen ervoor zorgen dat uw zwaar transport op tijd op de gewenste bestemming aankomt. 

Zwaartransport op de weg

Het vervoeren van zwaartransport vereist veel expertise en vooral de juiste systemen en materialen. Door de jaren heen heeft Van de Wetering een eigen uniek meetsysteem bedacht. Binnen onze database worden alle doorrijhoogtes en -breedtes bijgehouden en geanalyseerd. Door onze chauffeurs en begeleiders wordt deze data actueel gehouden tijdens ieder transport dat wij door Europa heen doen. Wij bekijken graag samen met voor welk type zwaartransport u vervoer wilt inzetten. Daarbij kijken wij naar het gewicht, de breedte en de hoogte van uw vracht. Met onze unieke diepladers kunnen wij uw vracht tot wel 2 cm boven de grond laten zakken. Al deze gegevens stelt ons in staat om de optimale route naar uw bestemming te kiezen. 

Offerte kosten zwaar transport

Wij zorgen voor een efficiënt en veilig vervoer van zware en overmaatse transporten. Wij kijken namelijk ook naar obstakels die mogelijk uw route kunnen belemmeren. Indien gewenst wordt er vooraf een route verkenning gedaan door onze begeleiders en verwijderen we obstakels waar mogelijk. Wenst u direct zwaar transport volledig te laten verzorgen door Van de Wetering? Vraag direct een offerte aan en neem contact met ons op!

Vraag offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.