DutchEnglishFrenchGerman

Wij zijn de absolute specialist in boottransport en de transport van jachten, zeilschepen en masten naar en van elke haven in Europa, Turkije, Noord-Afrika, Canarische Eilanden en Azië. Voor werven, importeurs, bootmakelaars, particulieren, verzekeringsmaatschappijen, justitie en defensie.

Vertrouw op ruim 100 jaar ervaring in boottransport

Met bijna een eeuw ervaring vinden we feilloos onze weg in Europa, Turkije, Noord-Afrika, Canarische Eilanden en Azië. En dat bedoelen we letterlijk. We kennen ieder viaduct, elke bocht en alle mogelijke obstakels op de routes. Tot in elke uithoek aan toe voor speciaal transport. Samen met ons unieke wagenpark en onze zeer ervaren chauffeurs is dat uw garantie voor een veilige aankomst van uw lading op de eindbestemming. Het vervoeren van uw boot of jacht is bij ons dus in goede handen.

Wagenpark boottransport

We hebben een bijzonder wagenpark met unieke diepladers. Die worden volgens ons eigen ontwerp voor dieplader transport gebouwd. En dat levert diepladers op waarmee we hoger kunnen laden dan welke andere transporteur dan ook. Onderweg kunnen we de vracht zelfs tijdelijk tot 2 cm boven de grond laten zakken, inclusief een speciale bescherming voor de kiel. En dat kan het verschil maken tussen het wel of niet bereiken van een bestemming via de snelste route.

 

Soorten boottransport 

U kunt voor verschillende soorten boottransport bij ons terecht:

  • Zeilboot transport: wij kunnen elk aspect van uw zeilboot transport voor u regelen, inclusief inladen en uitladen. In elke situatie kunnen wij een zeil boot verplaatsen en  overal waar u wilt afleveren. Door onze unieke vrachtwagens kunnen wij twee boten tegelijk vervoeren.
  • Motorboot transport: wij kunnen onze vrachtwagens zo aanpassen dat elke rompvorm en elke motorboot ongeacht de afmetingen getransporteerd kan worden.
  • Mast transport of kist transport: moet de mast van uw boot worden getransporteerd? Geen probleem: wij kunnen masten tot maar liefst 50 meter lengte transporteren!
  • Woonboot transport: gaat u verhuizen en woont u op een woonboot? Wij verhuizen uw woonboot graag naar uw nieuwe adres! Het transport van een woonboot is altijd maatwerk. Ongeacht of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe woonboot of om verhuizing naar een nieuwe woonplaats na het kopen van een bestaande woonboot. 

Boottransport bij van de Wetering

Ongeacht wat voor soort boot u wilt vervoeren, wij zorgen voor een efficiënte en veilige transport. Hiervoor hebben wij alle nodige beschermingsmaterialen om uw boot extra te beschermen tegen beschadigingen, ook bij zwaar transport en exceptioneel transport 

Benieuwd naar de mogelijkheden die Van de Wetering u kan bieden of naar de kosten boottransport ? Neem gerust contact met ons op voor boottransport of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.