DutchEnglishFrenchGerman

Motorboot transport

Denkt u aan een vakantie met uw eigen motorboot? Of wilt u deze kopen/verkopen? Van de Wetering verzorgt voor u het gehele transport, waar ter wereld u maar naartoe wil.

Wij verzorgen het gehele transport van uw motorboot voor u, inclusief laden en lossen. Dankzij ons grote netwerk van kranen en jachthavens, brengen wij uw boot waar u deze wilt hebben. 

Dankzij onze unieke vrachtwagens, is het mogelijk om twee boten op een vrachtwagen te laden. Dit betekent dat de kosten van een transport over twee boten verspreid kunnen worden; dit bespaart u geld!

Ons materieel is aan te passen op alle afmetingen en rompvormen van boten. Speciale bootsteunen, met extra beschermende materialen aanwezig op iedere vrachtwagen, zorgen ervoor dat uw boot geen kant op kan tijdens het transport.

Wilt u accessoires meenemen met uw boot? Dat is geen enkel probleem. Indien u dit bij de aanvraag aangeeft, zal dit in de aanbieding worden meegenomen.

Wilt u weten wat het kost om uw motorjacht door professionals te laten vervoeren? Vraag hier dan direct een complete offerte aan!

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.