Van de Wetering is de absolute specialist op het gebied van silo transport. Voor al uw vrachten vinden wij de passende oplossing.

Silo transport bij Van de Wetering

Het materieel van Van de Wetering is aangepast op het zo efficiënt mogelijk vervoeren van uw silo’s. Onze chauffeurs zijn opgeleid om elk formaat silo veilig en succesvol te kunnen transporteren. Wenst u hierover meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan

Meetsysteem silo transport

Door de jaren heen heeft Van de Wetering met haar eigen unieke meetsysteem een database opgebouwd van doorrijdhoogtes en -breedtes op alle routes die wij hebben gereden. Deze database wordt door onze begeleiders en chauffeurs actueel gehouden, dankzij de vele transporten die wij door Europa heen rijden. Deze unieke kennis zetten wij in om uw transport snel en efficiënt uit te voeren.

Offerte silo transport

Indien nodig wordt een routeverkenning gedaan door onze begeleiders. Tijdens deze routeverkenning wordt gekeken naar eventuele obstakels op de route, zodat deze verwijderd kunnen worden. Kan het obstakel niet verwijderd worden? Dan zoeken wij een andere route. 

Vraag offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.