Van de Wetering is de absolute specialist op het gebied van vervoer van onderdelen van windmolens. Voor al uw vrachten vinden wij de passende oplossing.

Vraag offerte aan

Windmodeltransport bij Van de Wetering

Ons materieel is aangepast op het zo efficiënt mogelijk vervoeren van onderdelen van windmolens. Onze chauffeurs en begeleiders zijn opgeleid om elk formaat windmolen, ongeacht zwaarte, veilig en succesvol te kunnen transporteren.

Ons unieke meetsysteem

Door de jaren heen heeft Van de Wetering met haar eigen unieke meetsysteem een database opgebouwd van doorrijdhoogtes en -breedtes op onze routes. Deze database wordt door onze begeleiders en chauffeurs actueel gehouden, dankzij de vele transporten die wij door Europa heen rijden. Deze unieke kennis zetten wij in om uw transport snel en efficiënt uit te voeren.

Offerte windmodeltransport

Indien nodig wordt een routeverkenning gedaan door onze begeleiders. Tijdens deze routeverkenning wordt gekeken naar eventuele obstakels op de route, zodat deze verwijderd kunnen worden. Kan het obstakel niet verwijderd worden? Dan zoeken wij een andere route. 

Vraag offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.