Voor exceptioneel transport in Europa en daarbuiten, is Van de Wetering de juiste partij. Heeft u iets bijzonders te vervoeren, zoals kisten, machines, vliegtuigmotoren, kabelhaspels, onderdelen voor windmolens of voor de offshore? Dat is geen probleem voor onze chauffeurs! Het maakt niet uit hoe hoog of breed het product is dat u wilt vervoeren, wij zorgen ervoor dat het op de door u gewenste locatie arriveert. 

100 jaar ervaring in exceptioneel transport 

Exceptioneel transport doen wij al jarenlang voor tal van bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor zwaar transport. Wij weten als geen ander de weg in heel Europa, Turkije, Noord-Afrika en Azië. Letterlijk. Van viaduct tot obstakels onderweg tot bobbels in de weg, wij weten waar ze zich bevinden. Wij rijden door waar andere transporteurs stoppen. Onze zeer ervaren chauffeurs en ons unieke wagenpark garanderen dat wij uw product veilig en efficiënt op het door u opgegeven adres afleveren. 

Uitzonderlijk transport

Van de Wetering heeft door de jaren heen geïnvesteerd in een eigen uitzonderlijk meetsysteem. Daarin wordt via een database alles bijgehouden omtrent doorrijhoogtes en breedtes op onze routes. Onze eigen chauffeurs en begeleiders houden deze data actueel. Daarmee kunnen wij altijd de meest optimale route naar uw bestemming maken. Het vervoeren van uitzonderlijk transport is en blijft maatwerk. Voor goederen met verschillende afmetingen en massa’s kunt u terecht bij ons. De kosten verschillen per situatie. Wij voorzien u daarom graag van een offerte op maat

Exceptioneel transport Nederland

Exceptioneel transport in Nederland vervoeren gaat gepaard met een duidelijke regelgeving. In de AVET worden deze voorwaarden doorgenomen. Het AVET staat voor Algemene Voorwaarden voor Exceptioneel Transport. Exceptioneel transport in Nederland kent namelijk andere regels dan normaal transport. De afzender en vervoerder dienen samen te overleggen over wie verantwoordelijk is voor welke taken. Van de Wetering maakt u hierin graag wegwijs. Als specialist op gebied van uitzonderlijk en overmaats transport vinden wij voor al uw vrachten de juiste oplossing. 

Transportbegeleiding voor uw exceptionele transport

Bij exceptioneel transport komt het vaak voor dat er transport begeleiding bij moet zijn. Dat betekent dat er meerdere voertuigen meerijden om het vervoeren van overmaats transport in goede banen te leiden. Indien nodig maken onze transportbegeleiders van tevoren een route verkenning. Tijdens deze verkenning wordt er gekeken naar eventuele obstakels op uw route. Wij controleren of deze verwijderd kunnen worden of passen de route op basis van onze bevindingen aan. 

Exceptioneel vervoer offerte

Moet u met spoed een boot afleveren of heeft u een ad-hoc bestelling ontvangen? Neem vooral contact met ons op. Samen vinden we een oplossing. Heeft u geen haast, maar wilt u toch een beroep doen op ons exceptioneel vervoer en transport diensten, of bent u benieuwd naar de kosten van exceptioneel transport? Neem vrijblijvend contact met ons op. Als u een opdracht heeft liggen, kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wij sturen u zo snel mogelijk een prijsvoorstel voor uw exceptionele transport. 

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.