Van de Wetering is de absolute specialist op het gebied van overmaatse transporten. Voor al uw vrachten vinden wij een passende oplossing.

Met ons unieke materieel zijn wij in staat om uw overmaatse vracht probleemloos te transporteren. Onze ervaren chauffeurs en begeleiders zorgen ervoor dat uw vracht op tijd op uw bestemming aankomt.

Door de jaren heen hebben wij met ons eigen unieke meetsysteem een database opgebouwd van alle doorrijdhoogtes en -breedtes op onze routes. Deze unieke database wordt door onze eigen begeleiders en chauffeurs actueel gehouden door metingen tijdens ieder transport dat wij door Europa heen doen. Deze unieke kennis stelt ons steeds in staat om de optimale route naar uw bestemming te kiezen.

Indien nodig wordt er vooraf een routeverkenning gedaan worden door onze begeleiders. Tijdens deze routeverkenning wordt gekeken naar eventuele obstakels op de route, zodat deze verwijderd kunnen worden. Kan het obstakel niet verwijderd worden? Dan zoeken wij een andere route voor uw zwaartransport

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.