Van de Wetering neemt een bijzondere positie is als het gaat om (internationaal) boot- of bijzonder transport. Met een combinatie van kennis, uniek materieel en ervaren medewerkers, vervoeren wij dagelijks de grootst denkbare objecten. Daarin kunnen wij verder gaan dan welk bedrijf dan ook. Dat maakt Van de Wetering tot een bijzonder bedrijf.

Uniek materieel
Al sinds jaar en dag ontwerpen wij ons eigen materieel, specifiek voor onze transporten. Zowel voor boten als voor overmaats transport. We noemen dat onze “wereldwonderen”. Trekkers en opleggers waarmee we hoger en groter kunnen vervoeren dan met standaard materieel, waardoor wij vaak mogelijk maken wat op het eerste gezicht niet mogelijk leek. Inmiddels beschikken wij over een vloot van unieke diepladers, trekkers en combi’s, waarmee we elk transport kunnen realiseren met de hoogst mogelijke kwaliteit en punctualiteit. 

Bekend op alle routes door Europa
Europa kent voor ons geen geheimen. Ook in Azie en Noord-Afrika weten wij onze weg te vinden. Omdat onze begeleidingsauto’s non-stop data verzamelen over de routes die wij rijden, beschikken wij altijd over up-to-date informatie waarmee wij de slimste route naar uw bestemming kunnen bepalen, zonder verrassingen onderweg.

Ervaren en goed getrainde chauffeurs
Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk ervaren in het vervoer van jachten en bijzondere objecten. Zij houden van de uitdaging en zijn bekend met de problemen die zich onderweg voor kunnen doen. Hun ervaring betekent ook inzicht in de beste manier van laden, lossen en vervoer. Zuinig op uw en op ons materiaal. Ze zijn allemaal gecertificeerd (code 95) en intern opgeleid voor hun bijzondere werk.

Last minute transporten
Het kan voorkomen dat u om welke reden dan ook ad-hoc behoefte heeft aan onze diensten. Wij rijden ook last minute voor u. Leg uw vraag gerust aan ons voor en wij zoeken met plezier een passende oplossing voor u.

Benieuwd naar onze zogeheten “wereldwonderen”? Kijk hier dan snel naar reeds eerder uitgevoerde transporten door ons toegewijde team. Dan zult u ook overtuigd worden dat wij de juiste partner zijn voor al uw  bootvervoer en andere zwaartransporten.

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een van onze medewerkers komt binnen twee werkdagen bij u terug.